Prospaturi - ep. 2

marți, 26 aprilie 2011

O noua serie de "batranei", proaspat aterizati la mine in stabiliment. Nu-mi mai ramane decat sa sper ca nu voi avea parte de prea multe dezamagiri :)

Chateau Sociando-Mallet 1999
Chateau Grand Mayne 1986
Chateau Haut-Bailly 1981
Joseph Drouhin - Nuits Saint Georges 1988
Chateau L'Euziere 2000 - mostra gratuita din partea comerciantului

6 comentarii:

sunmirror spunea...

Ohoo, sa tot tii tineri ca astia in casa. Sau mai bine sa-i bei. :) Pana la urma care e comerciantul asta misterios, ce pot lua de la el si cat costa? Sunt gata sa "investesc"!

Ciprian spunea...

Hehe!

Sorin, am sa te contactez pe e-mail pt lista completa :) Nu e nici un mister, e o sursa din Belgia, cu preturi bune pentru astfel de vinuri si cu o oferta impresionanta...Este de incredere, am deja destule comenzi facute la el si este foarte rapid.

Ne "auzim" pe mail

Anonim spunea...

Ciprian,

eram cu JP la el acasa cand mi-a zis ca ti-a pregatit pachetul. Am baut cu el Ch l'Euziere 2000 care e un vin foarte ok din Languedoc. Se pare ca ai luat f bine Burgundy ca se plangea ca a gresit pretul cand ti l-a zis dar asta e acum. Norocosule ! :) I-am zis sa-mi dea si mie 1 sticla la acelasi pret dar nu a vrut :)

Ciprian spunea...

Cosmin, stiu, am vb cu JP si imi spunea ca esti pe acolo :) Despre sticla lui Drouhin, nush ce sa zic, mie mi se pare ca pretul e ok la nivelul asta. Dar ma gandesc sa nu fi facut o confuzie; intre timp ii mai cerusem info despre un Drouhin Clos de Vougeot, pe la 52 de Euro/sticla. Chiar i-am spus ca mi se pare un pret foarte bun pt un Grand Cru - doar ca s-a dovedit a fi un Drouhin-Laroze si nu Joseph Drouhin. Deh, Burgundia asta :)

George Mitea spunea...

Bun, bun, pana la urma ai luat mai multe, no?

Ciprian spunea...

Inca una fata de planul initial, acel Grand Mayne 1986; riscanta dar avea pretul bun :) Apropos, vezi cum faci sa vii la mine ca am desfacut Grand Mayne-ul :D

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp