Wine Advocate se duce la vale...cu puncte cu tot

miercuri, 13 februarie 2013

Dupa vestea ca Robert Parker isi vinde pretioasa progenitura, Wine Advocate, o noua lovitura de ciocan va pica in capetele adoratorilor de puncte: Antonio Galloni, unul dintre cei mai importanti oameni ai avocatului, si-a exprimat hotararea de a parasi stabilimentul WA.

Pe Galloni l-am apreciat intotdeauna pentru severitatea sa in acordarea punctelor, in special pe vremea cand se ocupa aproape exclusiv de Italia. Ce-i drept, au mai fost ceva scandaluri in stil Jay Miller si in dreptul lui Galloni dar, per total, mi s-a parut un tip care nu s-a dus complet in stratosfera sfintelor puncte.

In fine, sunt foarte curios ce se va alege de Wine Advocate, am o presimtire ca Galloni nu va fi singurul critic important care va parasi corabia aflata deja in deriva. Sa vedem atunci cat va mai conta un 95 pct Parker. Sau vor fi, simplu, puncte Wine Advocate, asa cum ar trebui sa vedem in 99% din cazuri, in dreptul vinurilor din lumea intreaga?






5 comentarii:

Berbecutio spunea...

Ii place sa fie liber!

Ciprian spunea...

cred si eu, ca-n dictatura aia de acolo...

Berbecutio spunea...

Eee...nu la dictatura ma refeream, la schimbarea modului de "colaborare". Poate nu-i place noua colega full-time din Singapore :)
Vizitati capitala saptamana asta?

Ciprian spunea...

eu spun ca s-au cam saturat de tutela avocatului, oamenii au simtit ca treaba incepe sa puta si dau bir cu fugitii. Din pacate, nu pot veni la Buc sapt asta

Berbecutio spunea...

Trebuie sa preia vreun "vizionar", pentru ca ceilalti critici sunt prea putin bagati in seama, au prea putine vinuri pe care-si pun evaluarile, se impart in zone, triburi, preferinte. Ar ramane piata goala.

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp