Ce spuneti de un interviu cu Chris Kissack?

joi, 21 iunie 2012

Tocmai am primit confirmarea lui Chris Kissack (Winedoctor), pentru a-i lua un scurt interviu :)

Pentru cei care nu stiu despre cine este vorba, va spun doar ca Mr. Kissack este criticul meu preferat in ceea ce priveste vinurile de Bordeaux, precum si o autoritate in materie de Valea Loarei.

Stati aproape, sper ca saptamana aceasta sa fie totul gata pentru "lansare".

@Photo credit: Jim Budd

15 comentarii:

Dan spunea...

Super! si mie imi place mult stilul lui, mai ales dintre britanici, iar blogul e excelent. :)

Ciprian spunea...

Acum sa-mi vina si inspiratia pentru intrebari, trebuie trimise maine :)) Orice idee este binevenita, dar nu vor fi mai mult de 7 intrebari

Dan spunea...

Are rost sa il intrebi ceva de Romania? :) Sau te poti baza pe clasice: cum vede evolutia vinului in viitor, cum vede rolul blogerilor de vin..etc..etc..:))

Ciprian spunea...

Io imi fac datoria de roman si o sa-l intreb daca stie ceva de vinurile noastre :)) Multam pentru idei :)

George Mitea spunea...

Bravo domnu'! Mie Parker si Suckling nu mi-au raspuns. Nici Jancis...
Asteptam cu nerabdare.

Berbecutio spunea...

Intreaba-l daca Flamboyant are 95 de pct sau Fatum Rose 90-96 :)). Sau macar cat a dat celui mai bun rose pe care l-a baut vreodata. Daca sunt intrebari inchise poate accepta mai multe ;)

Ciprian spunea...

George, sa speram ca va iesi bine. E cam greu sa-ti raspunda astia foarte foarte mari, mai insista pe langa Jancis cine stie :)

Mihai, nu cred ca voi insista pe puncte, plus ca el foloseste scara de 20 :D

George Mitea spunea...

Apropos, si pe mine m-a luat prin surprindere ratingul de 90 pt Vinul.ro pentru Fatum rose.

Dan spunea...

Eu zic ca date fiind conditiile as putea incerca cu succes la Pancho Campo..:) Sa imi dea niste best-buy de prin Spania...

George Mitea spunea...

Discutam mai demult cu Ciprian, in contextul interviurilor cu vinificatori pe care le luam la momentul respectiv, si concluzia a fost ca nu poti sa stii cine iti raspunde. Trebuie sa fii perseverent.

Dan spunea...

O sa declansez si eu o campanie prin vara, cand ma linistesc.
O sa incerc abordarea de direct mail sau cea frontala, traditionala, la crama cu pixul in mana si reportofonul pe masa..:))

Ciprian spunea...

Referitor la Fatum, cred ca si Vinul.ro trece prin ceea ce se numeste: "sindromul inflatiei de puncte" :)) E o chestie des intalnita, de la WA la WS :))

Ciprian spunea...

Exact, trebuie sa insisti. Bine, in cazul lui Chris, raspunsul a venit a doua zi, cu ceva de genul: "I would be delighted" :) E un tip foarte de treaba si unul dintre putinii care dau reply la toate comentariile de pe blogul sau

Dan spunea...

si pentru mine e greu sa asociez un rose cu ceva de 90 de puncte si peste...de fapt mie imi e greu sa asociez un vin cu puncte, deci ma abtin...:)
Daca ar fi fost un simplu rose nu ar fi luat atat (cred, iar daca ar fi fost rosu, aceeasi discutie. Dar pentru ca e ceva inedit, impresioneaza...Pe mine sincer m-a surprins.

Ciprian spunea...

Daca vinul e bun, conteaza mai putin punctele :)

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp