Ionut Stoian, Director Vanzari & Marketing la Agroindustriala Bucium, vorbeste intr-un interviu acordat siteului www.provino.ro despre participarea la Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie care va avea loc la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie 2011 si despre noua gama de vinuri care va fi lansata pe piata in aceasta toamna.
Potrivit D-lui Ionut Stoian, cei de la Bucium au in plan lansarea unei noi game de spumante, care vor fi incadrate in segmentul premium si vor fi prezente in doua tipuri de ambalaje: 750 ml si 375 ml. Ca si baza, spumantul va fi un cupaj de sauvignon cu feteasca regala si va fi in 3 variante: brut, demisec si dulce. Despre alte game prezente la Provino, precum si despre planurile de viitor ale acestui producator, puteti gasi mai multe detalii aici.
Partenerul Oficial al Festivalului PROVINO Vin. Arta. Gastronomie de la Iasi este apa minerala Bilbor. Pentru lansarea din 2010 a apei minerale Bilbor a fost demarat si implementat un proiect de tip greenfield, inceput in anul 2008, investitia in acest proiect ridicandu-se la o valoare de peste 10 milioane de euro.
De asemenea, Hotelul Restaurant “La Castel” este Partenerul Gastronomic al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie, organizat la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie. Maestrii bucatari ai restaurantului au pregatit o suita de meniuri special gandite pentru aceasta ocazie si vor delecta publicul Festivalului PROVINO cu show - uri culinare. Mai multe detalii despre acestea vor fi disponibile in curand, pe siteul oficial al Festivalului PROVINO, www.provino.ro. Mai trebuie mentionat ca Hotel La Castel va fi cel care va asigura serviciile de cazare pentru invitatii speciali ai festivalului.
Concursul de vinuri spumante romanesti 2024 si doua-trei panseuri
Acum 2 săptămâni
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu