(P) Invata despre vin la festivalul Provino Iasi

joi, 22 noiembrie 2012

Nu mai este un mister pentru nimeni ca, in perioada 6-9 decembrie 2012, va avea loc o noua editie a Festivalului Provino. Evenimentul se desfasoara la Iasi, este organizat de compania ABplus Events, iar presedintele onorific al acestei editii va fi Prof. Dr. Univ Valeriu V. Cotea.

Printre diversele evenimente tematice care vor avea loc cu aceasta ocazie, unul in special mi-a atras atentia. Este vorba de proiectul Tutored Tastings. Aflat la prima editie, Tutored Tastings reprezintă o serie de 7 seminarii sustinute de profesionisti în domeniu, pe teme cheie de interes pentru pasionatii de vinuri. Astfel, prin participarea la aceste seminarii, iubitorii de vin pot deprinde din tainele, istoria și specificul celor mai apreciate si deosebite vinuri.

Seminariile vor fi sustinute in zilele de 7, 8 si 9 decembrie, la Lifestyle Center PALAS IASI in Sala Vivaldi. Iata si numele celor care va vor reaminti cum este sa astepti cuminte lectia in banca scolii: Valeriu V. Cotea, Catalin Paduraru, Cintia Colibaba, Liviu Grigorica, Catalin Zamfir, Marian Timofti, Gheorghe Craciunescu si Traian Mihail Petrea.

Pentru mai multe detalii privind aceste seminarii, puteti accesa site-ul Provino











0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp