Nasterea unui super-vin

joi, 2 decembrie 2010

Cu ceva timp in urma, semnalam o miscare de marketing foarte interesanta a celor de la Chateau Lafite Rothschild - inscriptionarea semnului chinezesc pentru cifra 8, pe noile sticle din recolta 2008. Deunazi, iata ca si verii de la Mouton au pornit pe un contraatac fulgerator, si au inscris in poarta chinezilor naivi: noua eticheta pentru 2008, va purta semnatura unui artist...ati ghicit - chinez. Mai multe puteti citi pe vinul.ro.

Bineinteles, s-a intamplat o mare minune: deja, preturile pentru Mouton 2008 au inceput sa creasca. Eram doar ironic; nu e nici o minune, doar ceva foarte logic. Pe cat de reusita este o astfel de idee de marketing, pe atat de absurda incepe sa devina aceasta joaca de-a bordolezii si chinezii. Dar nu asta doresc sa analizez aici, ii las pe altii mai competenti sa o faca. In schimb, am remarcat un post foarte haios pe excelentul blog al lui Tyler Colman. Acesta, beneficiind de ajutorul prompt al catorva cititori fideli, a propus nasterea unui super-vin in Bordeaux - Cuvee 88888888.

N-o luati de buna, este doar o gluma, dar una foarte reusita. Mai jos puteti admira eticheta noului ultra, mega-vin. Asteptam reactiile chinezilor, care sunt convins ca vor comanda prima transa en-primeur, cat ai zice chi.


Vorba unui comentator: in curand, celebrul turn de pe eticheta Latour va fi inlocuit cu Marele Zid, iar dragutul castel Margaux va deveni Palatul Interzis. Ridicol, nu? Hmm, mai vedem noi :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp