Un pahar de Yquem, va rog!

vineri, 17 decembrie 2010

Conform Decanter, Chateau d'Yquem va fi oferit la pahar, in cadrul unui numar select de restaurante si bistro-uri din Paris, Monaco si regiunea Alpilor Francezi. Pierre Lurton, cel care supervizeaza obtinerea acestui elixir legendar, a declarat ca ideea i-a fost inspirata de miscarea marilor case din Champagne, din ultimii ani.

Castel Paris, un celebru club de noapte parizian, este unul dintre stabilimentele care lucreaza direct cu proprietatea in cauza. Aici, puteti savura un pahar de Yquem pentru suma de 50 Euro. Daca aceasta strategie va da roade, Lurton intentioneaza sa adauge pe lista si restaurante din Londra, New York sau Hong Kong. 

Acum, daca veti fi prin zonele mentionate mai sus, eu zic sa profitati de ocazie. Dupa cum probabil cunoasteti, o sticla de Yquem poate ajunge la multe sute de Euro. Ideea servirii la pahar este una excelenta. Stiu, nici 50 Euro/paharul nu e o suma de lepadat, dar probabil aceasta variaza in functie de locatie; in plus, cati dintre noi isi permit o sticla intreaga?

O lista preliminara a locatiilor o puteti gasi aici.

Pe cand in Romanica si unde? :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp