Un meci de exceptie: John Higgins vs. Steve Davis

luni, 26 aprilie 2010

Sunt un admirator infocat al acestui minunat sport - snooker. Noblete, fair-play cum rar mai poti vedea, lovituri incredibile, jucatori de exceptie, toate aceste elemente ma fac sa raman impietrit cu orele in fata televizorului. Zilele acestea se desfasora Campionatul Mondial de Snooker, in deja legendara sala Crucible din Sheffield (Anglia).

Cel mai interesant meci de pana acum a avut loc in optimile de finala ale competitiei, meci care i-a adus la aceeasi masa pe actualul campion mondial, scotianul John Higgins, si pe legendarul Steve Davis, multiplu campion mondial.

Am avut parte de un adevarat festin, cu ocazia caruia s-a consumat si prima surpriza de proportii a turneului, de pana acum. Dupa un final de poveste, batranul Steve Davis (52 ani) l-a invins pe Higgins cu scorul general de 13-11. Este incredibil cum poate juca Davis la cei 52 de ani ai sai, lucru recunoscut si de Higgins la conferinta de presa de dupa meci.

Mai jos, puteti urmari ultima parte a frame-ului final. Urmariti reactiile lui Davis dupa fiecare lovitura dar, mai ales, fiti atenti ce lovitura de maestru reuseste englezul la bila maro!

Enjoy!

p.s. Pentru o mai buna vizionare a clipului, mai dati un click pe imaginea de jos pentru a fi directionat direct pe youtube.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp