Nu ma mai intereseaza

vineri, 9 noiembrie 2012

Nu ma mai intereseaza industria autohtona de profil.

Nu ma mai intereseaza vinurile romanesti overpriced, care imi sunt prezentate drept sfantu' graal, lana lui Iason, muncile lui Hercule si alte minunatii.

Nu ma mai intereseaza vrajeala de marketing, branding-ul si rebranding-ul vostru, mesajele publicitare pe facebook, linsul gratuit in fund.

Nu ma mai intereseaza nesimtirea comerciantilor mioritici, care sunt in stare sa puna si adaosuri de 400% si, culmea, au si clienti destui pentru a le merge smecheria. Pentru toti cei care cumparati vinurile lor: sunteti idioti. Aici stiu ca nu va intereseaza. 

Nu ma mai intereseaza invitatiile la crame, degustari, nunti, botezuri si inmormantari, doar daca imi sunt asigurate toate cheltuielile de deplasare, cazare si masa. Sau daca va deplasati in orasul meu anost si fara de evenimente de acest gen.

Nu ma mai intereseaza decat vinurile pentru care platesc din propriul buzunar, cele mai multe din strainatate, fie ca va place sau nu. Nu ma intereseaza oricum.

In general, nu ma mai intereseaza nimic din ce-i intereseaza pe altii, ci doar ce ma intereseaza strict pe mine. Pfiuu, parca-s Seinfeld.

Am zis.




4 comentarii:

Dan spunea...

Tot nu o sa scapi de "numai astazi la x lei..." sau copy/paste dupa notele tale de degustare, asta pana sa ajungi sub imperiul raului..:)

Ciprian spunea...

de scapat n-o sa scap, doar ca nu mai intereseaza

Anonim spunea...

Am doar o intrebare,simpla si directa : "CINEESTI TU ?"
Asta ca sa intelegem cu totii daca are vreo importanta parerea ta,daca esti o rotita in aceasta lume a vinului,daca ai deschis vreun Chateau Haut Brion sau un Opus One,daca ai avut parte de o joaca nocturna cu Alma Viva sau doar te crezi valoros is esti inca un loser din marea masa anonima a celor ce nu conteaza .Inainte de a raspunde ,gandeste-te cu adevarat daca esti cineva !

Ciprian spunea...

Anonim, inainte de a ma gandi daca sunt cineva, revizuieste-ti tonul comentariilor. Ai dreptate, sunt un nimeni, iar daca tu crezi ca desfacand un Haut Brion sau Alma Viva te face cineva, e treaba ta. Stii cine sunt eu? Un consumator, in primul rand. Si nu e treaba ta sa ma tragi de sireturi in cazul asta. Opus One n-am baut, Haut Brion da, si Margaux si Moutn. Alma Viva nu ma intereseaza. O zi plina de Opus One iti doresc

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp