1 Euro pentru fiecare punct

miercuri, 21 noiembrie 2012

James Suckling a comis-o din nou. In acest moment ma incearca o lipsa crasa de inspiratie, asa ca am sapat dupa ceva stiri pe la Costachel. Intr-una din ele se mentioneaza lansarea unui pahar de 100 puncte. In spatele acestei mega lansari se afla Suckling, in colaborare cu producatorul Lalique. Mai multe detalii puteti citi la Costachel.

Ce mi s-a parut de-a dreptul haios este numele produsului: Lalique & James Suckling 100 Points Wine Glass. Ei hai, serios? Pe bune? Cat de original! Amu', eu nu imi prea dau seama daca e un pahar de 100 de puncte sau destinat vinurilor de 100 de puncte, evident gratulate de marele cerber al punctajelor. Cica ar merge la orice fel de vin. Oare asa reuseste Zestrea Murfaltlar sa ajunga la mirobolantele punctaje din Wine Enthusiast? Nu costa decat 100 de Euro, un chilipir.

Oare ce urmeaza? Decantorul de 100 pct? Tirbusonul de 100 pct? Dopul de 100 pct? Doar timpul si Suckling ne pot lamuri...0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp