Un producator surpriza si alte noutati - Provino Cluj-Napoca 2012

luni, 12 martie 2012

Nu mai este nici o surpriza cand spun ca, in perioada 15 – 18 martie, la Grand Hotel Napoca, in Cluj-Napoca, compania ABplus Events organizeaza prima editie a Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie


Iata ca lista participantilor a fost completata cu un producator pe care nu prea aveti sansa sa-l intalniti in cadrul unor astfel de evenimente: Nachbil. Am un respect deosebit pentru aceasta crama din Beltiug si mai ales pentru "tatal" ei, Johann Brutler. Apreciez filozofia acestuia cand vine vorba de producerea vinului, precum si profilul foarte retinut din punct de vedere al marketing-ului. Aici, pasiunea primeaza. Am sa o las pe Csilla Serli, Director Executiv Nachbil, sa explice in cateva cuvinte filozofia acestei crame: Suntem o crama mestesugareasca, pentru noi este foarte important naturalitatea produselor, care inseamna o productie ecologica in vie si o tehnologie redusa in pivnita. Ar fi foarte important nu numai pentru noi, ci si pentru toti participantii, ca specialistii de la HoReCa sa ne viziteze la acest eveniment, si speram ca Provino de la Cluj deschide portile spre HoReCa”.


De asemenea, si cei de la Senator si-au anuntat prezenta in cadrul Festivalului Provino de la Cluj-Napoca. Brand-urile aflate in portofoliul companiei sunt Monser, Varius si Senator Private Collection. Monser este cea mai mare gama de soiuri pure romanesti, Varius o colectie de 5 soiuri internationale, iar Senator Private Collection sunt doua cupaje, unul alb si unul rosu. „Odata cu participarea noastra la Festivalul PROVINO – Vin, Arta, Gastronomie vom prezenta gamele noastre de produse existente pe piata in acest moment: Monser, Varius, Omnia, Suav , Glia si Senator Private Collection. Cu aceasta ocazie dorim sa prezentam consumatorilor clujeni prezenti intregul nostru portofoliu de produse. Suntem mandri sa afirmam ca Senator Wine este singura crama din Romania care are podgorii in patru zone: Husi, Vrancea, Insuratei si Tirol si selecteaza din fiecare zona cele mai bune vinuri pentru a le oferi consumatorilor un nivel inalt de calitate. De asemenea, din 2010, Senator Wine detine la Insuratei cea mai mare suprafata de vie organica din Sud-Estul Europei, de aproximativ 250 hectare. Speram ca vom fi vizitati la stand de cat mai multi consumatori clujeni”, declara George Neacsu, Director General Senator Wine. 


3 comentarii:

Szövérdfi-Szép spunea...

Da, Nachbil printre favoritele mele...încă de pe vremea când Cuvee Selection de numea Trei Crai...

Și doar un comentariu inocent, Directorul Csilla Serli este Doamnă :)

Ciprian spunea...

Ok, Zoli, mersi pt corectie. Sincer, cu numele unguresti nu stau grozav, plus ca din comunicatul Provino nu mi-am dat seama de acest aspect :)

Szövérdfi-Szép spunea...

știu, de aceea ți-am scris :)

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp