Daca e sa fie leapsa, s-o jucam!

vineri, 19 martie 2010

Intru si eu in micul joc pornit aici si continuat de Alin. Deci, sa purcedem...

1. Care este berea ta preferată?
- Pai sunt destule. Becks, Dab si Guiness; sunt mult mai multe dar, in general, prefer berile nemtesti bogate in malt si hamei. Stiti, din alea care te fac sa simti ca bei o bere :)

2. Care este vinul tău preferat (podgoria, nu tipul de vin)?
- Vai de mine si de mine! O intrebare la care un raspuns este aproape imposibil. Cei care ma cunosc si cei putini care-mi citesc blog-ul stiu deja ce anume prefer: Bordeaux, nu pentru ca este al mai faimos ci pentru ca rezoneaza intru-totul cu gusturile mele; Madiran si Cahors, pentru ca poti gasi vinuri ieftine si complexe, cu un potential de invechire incredibil de mare; vinurile din regiunea Rhone-ului, in general; iar de la noi, Oprisor unde cineva, in sfarsit, a inteles si exploatat potentialul zonei.

3. Bautura preferată din categoria spirtoaselor
- Din nou, nu am preferinte speciale; oricand un cognac, un whisky bun si, mai nou, o rakie bulgareasca din Muscat (absolut dementiala).

4. Lichiorul preferat.
- Nu ma omor deloc cu aceste licori dar, sa zicem, Sheridan's.

5. Digestivele preferate.
- Raspuns rapid si simplu: Jaggermeister :). Dar, daca e sa ma iau dupa traditie, nu strica niciodata un cognac bun pe post de digestiv.

6. Cocktailul preferat.
-  Urasc chestiile multe si diverse, amestecate doar de dragul actiunii. Rezultatul este, de cele mai multe ori, un dezastru.

7. Băutura răcoritoare preferată.
 - Nu am preferinte. Doar braga sa nu-mi dati :))

Who's next?

2 comentarii:

alibus spunea...

Multam de featuring.

Ciprian spunea...

Always a pleasure :)

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp