Daca nu vi le puteti permite, macar sa cititi despre ele

luni, 27 august 2012

Cam acesta pare a fi mesajul subliminal pe care incearca sa ni-l transmita Jane Anson, prin ultima ei carte intitulata "Bordeaux Legends". Aceasta va fi publicata pe 18 octombrie si va costa in jur de 45 Euro.

Interesant este ca subiectul cartii cuprinde doar istoria extrem de detaliata a celor 5 premier grand cru-uri din Bordeaux: Latour, Margaux, Haut-Brion, Lafite si Mouton. Jane Anson a declarat ca, in timpul cercetarilor pentru carte, i s-a acordat un nivel de acces fara precedent la cele 5 proprietati, petrecand multe ori, zile si saptamani in arhivele celor de la Margaux, Haut-Brion sau Lafite.

In concluzie, pentru toti cei interesati de Bordeaux, de vinuri fine sau macar de istorie in general, cartea lui Anson este un must have.


2 comentarii:

Anonim spunea...

ma pregateam sa spun ca esti un pic arogant :)
dar m-am calmat ..
de unde as putea-o cumpara? ai detalii?
merci
Ciprian/vitadevie.blog.com

Ciprian spunea...

Salut Ciprian si mersi pt comentariu. De ce sa fiu un pic arogant? :)

Inca nu stiu sigur prin ce retele va circula, probabil amazon va fi cel mai la indemana. Sigur este ca va fi oferita ca bonus pt cei care se aboneaza la Decanter pe 2 ani parca. Acum nush sigur daca pt toti sau doar pt cei din Marea Britanie

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp