Viitorul de aur suna bine

marți, 22 februarie 2011

Anul 2025

Cotnari doboara record dupa record. Cele mai multe vinuri medaliate din istoria omenirii. Guiness Book se autosesizeaza si inregistreaza evenimentul planetar. Oaspetii de seama din toata lumea sunt intampinati cum se cuvine: cu mici, bere si un strop de Guta.

Anul 2030

Grasa de Cotnari devine vinul oficial al casei regale britanice. Toate stocurile de Negru de Purcari sunt varsate in Tamisa. Vinul de Aur sta alaturi de bijuteriile coroanei.

Anul 2037

Sunt reluate misiunile lunare. Dupa aselenizare, astronautii americani inchina un pahar de Grasa in cinstea evenimentului. Vinul de Aur este lasat drept suvenir in craterul Aristarh, alaturi de ultimul cd de renume modial  "Guta - Greatest Hits". Dupa plecarea misiunii, extraterestrii sositi la fata locului se fac manga si incing o petrecere pe cinste, aruncand in stanga si-n dreapta cu euroi lunari, "fara numar, de la nasu' mare".

Anul 2042

SC Cotnari S.A. achizitioneaza Chateau d'Yquem. Plantatiile de Semillon sunt eradicate si inlocuite cu cele de Grasa si Francusa. Rezultatele nu intarzie sa apara, Yquem castigand prima sa Mare Medalie de Aur, in cadrul prestigiosului concurs de la Cahul. Sa moara Lurton de ciuda!

Anul 2050

Aici, Nostradamus se opreste din profetit. Cred ca butoaiele minune s-au golit. Pacat...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Anul 2049

Cotnariul imbuteliaza toata vinoteca in sticle de aur (sic!)...

Ciprian spunea...

Sa stii ca m-am gandit si la asta :))

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp