Funny: Calu' Alb si milionarii mioritici

miercuri, 25 iulie 2012

Chiar imi era dor de subiectul "preturi la noi vs. preturi la ei". Tot cautand noutati pe site-ul Vinexpert, am dat peste o sticla de Cheval Blanc 2004, pe care nu o ochisem pana atunci. Ma uit la pret si ma apuca iar damblaua. Pret la noi: 2.800 lei! Dau o cautare rapida pe wine-searcher si nici o surpriza: dincolo, la ei, este mult mult mai ieftin. Daca dati mai departe pe pagina 2, veti observa ca pretul de la noi este echivalentul unui magnum la ei.

Deja nu mai astept nici o explicatie, pentru mine este clar demult ce se intampla. Dar m-am gandit ca nu este rau daca semnalez ocazional situatii de acest gen. Daca as fi milionar si as avea un dram de minte, cat m-ar costa sa caut alternative? Oare chiar strica sa-mi optimizez cheltuielile cat se poate de mult? De ce nu as lua un magnum din afara, in banii astia? Bineinteles, sunt exclusi cei care intra in magazin si cer cea mai scumpa sticla de pe rafturi.

Astept sa vad sticla sold out la noi. Mai mult pentru a ma convinge definitiv ca imi bat gura de pomana...


4 comentarii:

Dan spunea...

Ideal ar fi sa vezi "Retour" in loc de "Sold out", nu? ..:)

Ciprian spunea...

N-ai sa vezi asa ceva :)

Berbecutio spunea...

Eu inteleg si chiar accept chestiile de unicitate. Vrei d-asta si n-ai de unde sa=l iei acum, beat la 3 dimineata? Come to papa! Ca altfel ...nu m-as risca.
Sau: sunt singurul din RO care fac cupajul de Coarna, Razachie, Braghina samd, cer cat vreau! Daca ma plictisesc si nu gasesc numarul de fraieri vizat, mai las 30%.

Ciprian spunea...

Mihai, cred ca Vinexpert a reusit sa detina cel mai scump Cheval 2004 de pe piata. This is something

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp