Primavara in rose by Vinul.ro

vineri, 4 mai 2012

Iubitorii de vinuri rose si nu numai se pot delecta timp de o luna, intre 5 mai – 5 iunie, cu cele 15 vinuri inscrise la cea de-a doua editie a campaniei de promovare a consumului de vin rose si a stilului de viata asociat, sigla “Primavara in rose”.

Anul acesta proiectul se extinde si in provincie, prin alaturarea unor locatii din Iasi, Cluj, Focsani si Brasov. Scopul actiunii este de a genera un plus de vizibilitate, de a stimula si de a educa consumatorul in vederea unei pozitionari superioare a vinului in obiceiurile acestuia de consum.
Proiectul implica inscrierea unor vinuri si spumante rose care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe toata durata de desfasurare a evenimentului. Producatorii si importatorii participanti in acest proiect vor avea parte de o vizibilitate deosebita si vor avea ocazia sa interactioneze direct cu consumatorul, prin prezentarea directa a vinurilor in cele peste 40 de locatii partenere.

Despre vinurile participante si locatiile unde le puteti incerca, mai multe detalii aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp