(P) Crama Oprisor participa la Provino

luni, 10 octombrie 2011

Asa cum v-am obisnuit, iata ultimele noutati din cadrul festivalului Provino, care se va desfasura in perioada 3-6 noiembrie 2011, la Iasi.


Crama Oprisor, unul dintre cei mai cunoscuti si de succes producatori de pe la noi, si-a anuntat prezenta in cadrul Provino. Daca nu stiati, in luna mai a acestui an Crama Oprisor a obtinut trei medalii la Concursul International de Vinuri Bucuresti (International Wine Contest Bucharest - IWCB). Vinurile premiate au fost Maiastru Feteasca Neagra 2009, medaliata cu aur, Caloian Cabernet Sauvignon 2010 si La Cetate Miracol Merlot 2008, medaliate cu argint. Compania care detine Crama “Oprisor”, Carl Reh Winery, a fost infiintata in 1994 de Reh Kendermann - GmbH, Bingen am Rhein, una din cele mai moderne crame din Germania, exportatorul numarul unu de vinuri germane si totodata cel mai mare importator de vinuri din Germania.

Trebuie sa va anunt ca si Vinul.ro este partener media al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie. In calitate de partener media al evenimentului, Vinul.ro mediatizeaza festivalul de la Iasi prin toate mijloacele de informare de care dispune (revista tiparita, website, profile Vinul.Ro din retelele sociale) si ofera cititorilor sai cele mai noi informatii cu privire la Festival si la activitatile din cadrul acestuia.


In zona “WINE & GASTRONOMY” publicul participant la festival va trai experienta initierii in arta degustarii si va invata cum sa asocieze un vin bun cu mancarea.

La fiecare  sesiune de degustari organizata in zona “WINE & GASTRONOMY” vor fi prezentate maxim 4 tipuri de vinuri din fiecare soi – soiuri albe, soiuri roşii, soiuri roze, vinuri efervescente, vinuri traditionale romanesti, vinuri rare romanesti sau vinuri internationale. Vinurile vor fi servite impreuna cu tapasurile puse la dispozitie de restaurantele partenere.

Degustarile vor avea loc zilnic, in perioada 3 – 6 noiembrie,  intre orele 12.30 – 13.15 | 13.15 – 14.00 | 14.00 – 14.45 | 14.45 – 15.30 | 15.30 – 16.15 | 16.15 – 17.00, in grupe a cate 50 de persoane.

Pentru inscrieri la degustarile de vin organizate in zona “WINE & GASTRONOMY”, va rugam sa contactati reprezentantul PROVINO.

Contact: Nicoleta Diaconescu, email: nicoleta.diaconescu@abplus.ro, Tel. 0374.326.043.

3 comentarii:

Berbecutio spunea...

Sa inteleg ca degustarile nu sunt gratuite?

Ciprian spunea...

Berbecutio, sa stii ca acest amanunt nu-l detin inca. Eventual, poti arunca o intrebare la adresa de email mentionata la sfarsit

dana spunea...

mi-ar place

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp