(P) Noi lansari Bucium la Provino

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Ionut Stoian, Director Vanzari & Marketing la Agroindustriala Bucium, vorbeste intr-un interviu acordat siteului www.provino.ro  despre participarea la Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie care va avea loc la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie 2011 si despre noua gama de vinuri care va fi lansata  pe piata in aceasta toamna.

Potrivit D-lui Ionut Stoian, cei de la Bucium au in plan lansarea unei noi game de spumante, care vor fi incadrate in segmentul premium si vor fi prezente in doua tipuri de ambalaje: 750 ml si 375 ml. Ca si baza, spumantul va fi un cupaj de sauvignon cu feteasca regala si va fi in 3 variante: brut, demisec si dulce. Despre alte game prezente la Provino, precum si despre planurile de viitor ale acestui producator, puteti gasi mai multe detalii aici

Partenerul Oficial al Festivalului PROVINO Vin. Arta. Gastronomie de la Iasi este apa minerala Bilbor. Pentru lansarea din 2010 a apei minerale Bilbor a fost demarat si implementat un proiect de tip greenfield, inceput in anul 2008, investitia in acest proiect ridicandu-se la o valoare de peste 10 milioane de euro.

De asemenea, Hotelul Restaurant “La Castel” este Partenerul Gastronomic al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie, organizat la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie. Maestrii bucatari ai restaurantului au pregatit o suita de meniuri special gandite pentru aceasta ocazie si vor delecta publicul Festivalului PROVINO cu show - uri culinare. Mai multe detalii despre acestea vor fi disponibile in curand, pe siteul oficial al Festivalului PROVINO, www.provino.ro. Mai trebuie mentionat ca Hotel La Castel va fi cel care va asigura serviciile de cazare pentru invitatii speciali ai festivalului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp