Valentins Hefe Weissbier

vineri, 11 mai 2012

O noua bere de garu nefiltrata, de data aceasta una ceva mai ieftina. Ba chiar foarte ieftina daca o compar cu unele pils-uri banale produse la noi.

Culoare galben-portocalie, aspect usor tulbure. Spuma medie ca intensitate dar mult mai pronuntata decat in cazul Maisel's. Bulele sunt mici si foarte rare.

Nasul este dominat de binecunoscutele note drojdioase, citrice, grau si eterna banana. Gustativ, nu avem de-a face cu ceva formidabil, dar aromatic sta binisor: malt, mar, banana. Foarte light, aciditate medie si deloc agresiva. Finalul este abrupt dar nu asta e important, ci faptul ca berea de fata se duce atat de rapid pe gat, incat trebuie sa fii foarte atent la cadranul de consum :)

Un Hefe Weissbier decent, foarte ok la pretul cerut: 3,4 Lei/doza.


3 comentarii:

Darius Tulbure spunea...

La Kauflad parcă e la ridicolul preţ de 1.9 lei... Încearcă Holsten nefiltrat la sticlă. Nici aia nu e foarte scumpă - 5-6 lei.

Ciprian spunea...

Darius, am sa le incerc pe toate, si asa nu sunt ele prea multe :)

Anonim spunea...

mi se pare mai ok berea asta decat Holsten
dar gusturile nu se discuta :)

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp