Predatooooors!

miercuri, 27 ianuarie 2010

De cand Robert Rodriguez (Desperado, From Dusk till Dawn, Grindhouse - Planet Terror) a lasat de inteles ca se pregateste un nou film din seria Predator, am urmarit cu maxim interes evolutia acestui proiect. Da, sunt un cinefil maniac, urmaresc cel putin 2 filme pe zi, nu ma pot abtine. Predator-ul original din 1987, regizat de maestrul John McTiernan si in care joaca Arnold Schwarzenegger, este unul dintre marii clasici ai genului "action sci-fi". Nu ma satur niciodata sa-l revad cu placere si te face sa regreti acea perioada in care unii oameni chiar intelegeau cum sa faca un film de actiune adevarat.

Daca la inceput Rodriguez a sugerat ca Predators va fi mai degraba un "reboot" al seriei, se pare ca totusi vom avea de-a face cu un "sequel" direct al primului film din serie. Dupa toate probabilitatile, actiunea se va petrece pe planeta de bastina a acestor extraterestri bad-ass, unde un commando uman este supus unui adevarat test de supravietuire. Filmul este catalogat a fi in post-productie, iar data de lansare oficiala se pare ca va fi 7 iulie 2010. Nu voi comenta alegerea lui Adrien Brody in rolul principal; prefer sa astept produsul final si sa-mi dau cu parerea dupa. Design-ul Predatorilor este similar cu cel din primele doua filme si asta este un lucru binevenit; nu vom avea Predatori pe steroizi ca in Alien vs. Predator - o mascarada de trista amintire.

Mai jos puteti vizualiza cateva poze de pe platourile de filmare si un trailer al originalului Predator (1987).

Sa reinceapa masacrul! - :)







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp