Totul despre Seara Art, Wine & Gastronomy la festivalul Provino

duminică, 2 decembrie 2012

Seara Art, Wine & Gastronomy va celebra Festivalul PROVINO intr-un stil inedit, un cadru relaxant si o locatie distinsa. Iubitorii de vin, mancaruri rafinate si arta sunt asteptati vineri, 7 decembrie, incepand cu orele 20:30 la Restaurantul La Castel, pentru o seara cu totul speciala. Alaturi de alte delicii, veti fi surprinsi cu un meniu distins ca rafinament si savoare. Astfel, 3 preparate exceptionale vor fi gastite chiar la fata locului de maestrul gastronom Dan Boerescu si asortate cu nu mai putin de 12 vinuri premium romanesti. Gazda primitoare a evenimentului va fi actorul Adrian Paduraru.

Un meniu deosebit format din 2 preparate si desert gatite la fata locului, de gastronomul Dan Boerescu, si asortate cu 12 vinuri premium vor incanta si delecta participantii. Nu vor lipsi momentele de sabrare oferite de maestri sommelieri si degustarile de vinuri autohtone in compania specialistilor Gheorghe Crăciunescu si Traian Mihail Petrea.

MENIU

Vineri, 7 decembrie – Seara frantuzeasca

Cremé de fromage aux noix grillées
Boeuf bourguignon euphorique
Plaisirs d’hiver

Degustare:
- 12 vinuri premium romanesti ale urmatorilor producatori: Cotnari, Casa de Vinuri Cotnari, Vinarte, Bucium, Gramma, Averesti)


Pret: 150 LEI

LOCURI LIMITATE! Pentru inscrieri si rezervări va rugam contactati reprezentantul PROVINO:
Adriana Zăvoi
Tel: 0755 229 273
Email: adriana.zavoi@abplus.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp