Seara Art, Wine & Gastronomy va celebra Festivalul PROVINO intr-un
stil inedit, un cadru relaxant si o locatie distinsa. Iubitorii de vin,
mancaruri rafinate si arta sunt asteptati vineri, 7 decembrie, incepand
cu orele 20:30 la Restaurantul La Castel, pentru o seara cu totul
speciala. Alaturi de alte delicii, veti fi surprinsi cu un meniu distins
ca rafinament si savoare. Astfel, 3 preparate exceptionale vor fi
gastite chiar la fata locului de maestrul gastronom Dan Boerescu si
asortate cu nu mai putin de 12 vinuri premium romanesti. Gazda
primitoare a evenimentului va fi actorul Adrian Paduraru.
Un meniu deosebit format din 2 preparate si desert gatite la fata
locului, de gastronomul Dan Boerescu, si asortate cu 12 vinuri premium
vor incanta si delecta participantii. Nu vor lipsi momentele de sabrare
oferite de maestri sommelieri si degustarile de vinuri autohtone in compania specialistilor Gheorghe Crăciunescu si Traian Mihail Petrea.
MENIU
Vineri, 7 decembrie – Seara frantuzeasca
Cremé de fromage aux noix grillées
Boeuf bourguignon euphorique
Plaisirs d’hiver
Degustare:
- 12 vinuri premium romanesti ale urmatorilor producatori: Cotnari, Casa de Vinuri Cotnari, Vinarte, Bucium, Gramma, Averesti)
Pret: 150 LEI
LOCURI LIMITATE! Pentru inscrieri si rezervări va rugam contactati reprezentantul PROVINO:
Adriana Zăvoi
Tel: 0755 229 273
Email: adriana.zavoi@abplus.ro
Concursul de vinuri spumante romanesti 2024 si doua-trei panseuri
Acum 3 săptămâni
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu