Kartauser Weissbier

vineri, 22 iunie 2012

O noua bere bavareza din grau, destul de interesanta dar nimic sa te dea pe spate.

Culoare galben-portocalie, spuma destul de intensa, bule mici, jucause si surprinzator de persistente. Nas clasic al unei hefeweizen, drojdios, fructat, eterna banana, malt prajit si ceva mai mult caramel decat in alte cazuri. Gustul continua nasul, cu note dominante de banana, malt si mult caramel. Pe final apar si ceva nuante citrice dar dispar destul de rapid intr-un melanj drojdios dulce-amarui. Corp mediu si carbonatie medie, fara a fi intruziva.

Putin cam over the top cu notele de caramel, dar per total avem o bere destul de reusita in categoria ei.

5,7 lei - Kaufland.


2 comentarii:

Berbecutio spunea...

Aseara am fost la Metro si impreuna cu un prieten, mare amator de bere, am luat vreo 20 si ceva de bucati, impartite in 3 categorii, deh..la bax. Nu credeam ca voi ajunge in halul asta, dupa performante mai mult decat notabile "in bere", dar dupa un preambul de-o sticla de rose, am baut 2 (doua!) beri si am revenit la vin. Ce dreaq fac cu frigiderul asta plin?!?!

Ciprian spunea...

Cum ce faci? Il bei :))

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp