"Traieste Vara in Alb" by Vinul.ro

marți, 26 iunie 2012

A inceput a doua editie „Vara in Alb”, o noua etapa din campania-eveniment “Anotimpurile vinului”, o initiativa Vinul.Ro care are ca principal obiectiv promovarea vinului si a consumului responsabil de vin. Incepand cu 22 iunie, timp de 31 zile, 23 de sortimente de vin vor putea fi degustate la preturi speciale in 31 localuri din Bucuresti, Cluj-Napoca si Pitesti. Sunt vinuri albe, linistite sau efervescente, atent selectionate de producatorii si importatorii care vor participa la acest eveniment, vinuri care vor putea fi degustate atat la sticla, cat si la pahar, la preturi speciale.

Cei care vor comanda vinurile prezente in campania „Vara in Alb” vor avea, pe langa bucuria pe care o ofera consumul unui vin de calitate, sansa de a castiga premii simpatice si lectii de degustare de la somelierii „de gardă” din restaurantele partenere, somelieri care vor povesti clienţilor cum se produce, consumă şi asociază vinul alb.

La editia de anul acesta a campaniei „Vara in alb” vor fi prezenti producatori de top si importatori precum: Cramele Recas, Crama Oprisor, M1. Crama Atelier, Budureasca, Jidvei,  Alcovin Macin, Domeniile Samburesti si Heinrig Distribution.

Ca si la precedentele etape din Campania “Anotimpurile vinului”, digestivul oficial la “Vara in Alb” va fi Unicum, lichiorul digestive numarul 1 al Ungariei, importat in Romania de Heinrig Distribution.

„Vara in Alb” nu reprezinta un punct final in campania de promovare a vinului initiata de Vinul.Ro. In luna septembrie se va desfasura a treia etapa a acestui eveniment, „Toamna in Rosu”.

Lista completa a vinurilor si a locatiilor participante, o puteti gasi aici


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp