Primator 24% Double

vineri, 29 iunie 2012

Cred ca aceasta a fost cea mai over the top bere pe care am incercat-o pana acum. O bere ceheasca bruna (de fapt, e neagra de-a dreptul), in stil porter, cu "doar" 10,5% alcool. Acel 24% vine de la procentul de extract. Conform site-ului producatorului, ar fi numita si "Viagra neagra". Nici nu ma mira.

Spuma nu din cale afara de consistenta, bule medii si jucause. In nas te ataca pur si simplu cu arome intense de malt, caramel, zahar brun, cola, alcool la greu si ciocolata. Gustativ, papilele iti sunt anihilate instant de note zaharisite, siropoase chiar, caramel, ceai negru, fructe stafidite. Final dulce-amarui, cu mult malt, ceva cafea si cola. Carbonatie foarte usoara.

O experienta foarte interesanta dar pe care nu cred ca o voi mai repeta. Este prea mult pentru mine, prea dulce, siropoasa si prea grea. Oricum, cred ca se vor gasi amatori de asa ceva. In plus, 2 beri din astea te fac KO. Am simtit din plin o senzatie euforica doar dintr-o sticla incercata. Daca este sa o compar cu un vin, cred ca un rosu californian sau australian over the top ar fi alegerea perfecta.

Deocamdata nu am vazut vreo bere Primator in comert, am incercat-o intr-o locatie foarte interesanta si recent deschisa in Galati - Ceainaria "Casa Gustului". Un menu incarcat de ceaiuri care mai de care mai exotice, beri cehesti (deocamdata), dulcegarii si chiar vinuri gen Artisan, Merlot Stirbey, Chateau Domenii Rose, Rotenberg...Preturi cat se poate de decente. O alta chestie inedita este prezenta unui magazin ad-hoc, unde va puteti delecta simturile cu sute de ceaiuri, condimente, uleiuri de masline, dulceturi, in special de tip bio. Exista chiar si Cola Bio, ca fapt divers :))

9 lei/sticla.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp