Aubert de Villaine si draga sa Burgundie

luni, 5 decembrie 2011

Aubert de Villaine este sinonim cu Domaine de la Romanee-Conti. Un ins destul de retras, caruia nu prea ii place sa fie in lumina reflectoarelor sau ca jurnalistii sa dea navala pe domeniul sau. Vinurile sale sunt, probabil, cele mai cautate si scumpe din aceasta lume. In putinele interviuri pe care le-a dat, vorbeste cu pasiune despre Burgundia si despre vinurile sale care ajung sa fie visul oricarui pasionat. De curand, Aubert a lansat o campanie pentru ca Burgundia sa fie inclusa in patrimoniul UNESCO. Astfel, zona va putea fi protejata de mania constructiilor si a tehnologizarii moderne.

Mai jos, puteti viziona un scurt clip pentru promovarea campaniei. Veti avea sansa sa vedeti si micile parcele din care se obtin aceste vinuri faimoase, modul de selectie al strugurilor, etc. Imagini rare, pentru ca foarte putini au avut ocazia sa cunoasca din interior Domaine de la Romanee-Conti. Enjoy!

2 comentarii:

sunmirror spunea...

Nimic mai frumos decat sa vezi un om cu adevarat indragostit de ceea ce face, si mai ales de un anumit fel elegant de a face lucrurile. Filmuletul e prea scurt, asta e singurul lui defect. :)

Ciprian spunea...

Sorin, asa este. Mie imi place imaginea contrastanta dintre preturile uriase ale acestor vinuri si locul unde se obtin. Nu-i vreun castel opulent ci o casa de tara banala :)

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp