Predators update: trailer online!

vineri, 19 martie 2010

In sfaaarsiiit, a aparut!! Ceea ce fanii asteptau de multa vreme, s-a intamplat. In data de 18 martie, a fost lansat primul trailer oficial al noului film din seria Predator, regizat de Nimrod Antal si produs de Robert Rodriguez.

Tot ce va pot spune e ca acest trailer arata foarte bine si unul dintre putinele, din ultimul timp, care e facut cum trebuie. Nu dezvaluie prea mult si e asamblat intr-un mod inteligent. Iar Adrien Brody arata neasteptat de bad-ass pentru fizicul sau "impunator" - :)). Tot ce astept de la Predators este ceva violent, sangeros si plin de suspans. Dupa zvonurile de pana acum, se pare ca asa va fi...

Enjoy!


3 comentarii:

Emanuel Sandu spunea...

No it can't be, but it is... Ciprian!
Te saluta Emanuel, colegul de liceu, cand ajung in GL poate iesim la un vin, for old time's sake. I'll look forward for your reccomendations:)

Ciprian spunea...

Emanuel?! Ce mai faci, omule? Pe unde esti?

Cand ajungi in Galati da un semn. Ma poti suna la 0763/745509. Si mersi pt vizita :)

Ai grija de tine!

Emanuel Sandu spunea...

Salut, sunt in "orashul dah Be", adicatelea Bucale:))
Ti-am retinut numarul, sper ca de Paste sa ajung prin Galati, nu l-am mai vazut de cinci luni. Mi-ai dat o idee, o sa-mi fac si eu blog.
Ieri tocmai ascultam niste Borgir, si cautam o informatie despre vinuri... Small world!
Sunt multe de vorbit, astept sa ne vedem in the flesh! See ya man, god bless!

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp