Din nou despre Mister Parker

marți, 2 martie 2010

Stiu, risc sa plictisesc lumea tot bagandu-l in seama pe acest "guru" de Maryland. Dar, in acelasi timp, nu pot sa nu remarc faptul ca, de fiecare data cand apare vreo referinta despre Parker pe blogurile din afara, discutiile se incing mai ceva ca in cazul unei poze provocatoare cu Angelina Jolie :)

Un astfel de moment incins a fost deja celebra postare a lui Parker pe tweeter, despre care puteti citi mai multe pe blogul lui Mihnea.  Cum era de asteptat, aceasta interventie parkeriana a provocat un val de mistouri venite pe diverse surse internaute.

Zilele trecute, Jamie Goode (foto stanga), al carui blog il urmaresc constant, a publicat un articol intitulat: "De ce ar trebui sa-i fim recunoscatori lui Robert Parker". Recunosc ca, stiind profilul lui Jamie pentru care am un respect deosebit, titlul mi s-a parut destul de ciudat. Nu voi face o analiza pas cu pas a acelui post, pe care il puteti savura aici. Cum era de asteptat, reactiile pro si contra au aparut imediat, declansand o intreaga polemica pe marginea celor scrise de Jamie. Citind cu atentie articolul in cauza, am remarcat totusi o analiza cam obtuza si naiva din partea lui Goode. Este genul de observatie care ia in calcul doar o parte a problemei, eliminandu-le pe celelalte.

Dupa cum am tot spus, nu am nimic personal cu Parker dar, de la a-i recunoaste anumite merite si pana la a-i multumi e cale lunga. Unul dintre comentatori, semnat Leon Stolarski, mi s-a parut a puncta cel mai bine ceea ce este in neregula cu post-ul lui Jamie Goode, asa ca nu voi mai insista cu propriile analize care s-ar putea lungi pe 2-3 pagini. Pentru ca, daca e sa ma pornesc, cu greu mai pot fi oprit :)

In final, cred ca un titlu mai potrivit pentru acest articol ar fi fost: "Cine ar trebui sa-i fie recunoscator lui Robert Parker"...

Ciprian
Membru de onoare al AFWE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp