Terra Romana Cabernet Sauvignon 2011 - SERVE (Romania)

luni, 2 decembrie 2013

Incep prin a spune ca acest Cab Terra Romana nu se afla printre cele mai complexe exemple de pe la noi dar, cu siguranta, este unul dintre cele mai placute. In registrul meu, bineinteles.

Nasul este de intensitate medie, cu fructe rosii de padure, coacaze, note vegetale placute si o aluzie carnoasa. Gustativ, avem un Cab usor de descifrat, fructul rosu fiind completat de note usor condimentate; suculenta ridicata, foarte bine echilibrat si degraba varsatoriu pe gat. Nu se pune accentul pe intensitate, ci pe echilibru si grad ridicat de baubilitate. Final mediu, juicy, dominat de cirese negre.

In concluzie, un vin bine facut si cu alura oarecum feminina. Daca sunteti in cautare de par pe piept si pumni de otel, ar fi bine sa va orientati in alta parte.





3 comentarii:

ionut ciobanu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ionut ciobanu spunea...

salut Ciprian. foarte corect, si mie imi place Cabul asta. si la 26 de lei de la un vinpezi, l-am gasit genial. nu ca la 35 de lei nu e afacere :)

Ciprian spunea...

yep, good value

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp