Un nou festival de vin in targul Iesilor: Provino (3-6 noiembrie 2011)

joi, 15 septembrie 2011

Iata ca si zona Moldovei va avea parte de un festival de vin. El se va numi Provino si va avea loc in intervalul 3-6 noiembrie 2011, in dulcele targ al Iesilor. Evenimentul cu pricina este organizat de AB Plus Events, in Centrul Expozitional Modova (soseaua Nicolina nr. 141). Pentru programul detaliat al festivalului, puteti arunca un ochi aici.


Trebuie sa recunosc faptul ca am fost destul de impresionat cand am vizualizat planul acestui festival. Pe langa expozitia propriu-zisa, unde producatorii inscrisi vor prezenta propriile vinuri maselor insetate, vor mai avea loc si cateva evenimente "suplimentare":

- Salonul Royal Wines: aici cunoscatorii vor avea sansa de a degusta doar vinuri premiate.

- Salonul Vinurilor Rare Romanesti:  destinat expunerii si degustarii de vinuri rare romanesti, bineinteles. Cred ca George este atras de aceasta idee, in special :)

- Wine & Gastronomy: aici vor avea loc diverse show-uri culinare si alte degustari uni-brand si multi-brand.

- Art & Music: un eveniment ce va avea loc in afara standurilor expozitionale, dar este unul conex festivalului. Acesta va avea loc in 2 muzee din Iasi, unde va puteti delecta cu diverse expozitii de arta, concerte de jazz si blues. Bineinteles, totul in compania multor vinuri bune.

De asemenea, va mai exista si un asa-numit Stand al Partenerului Strain, unde isi vor prezenta vinurile diversi producatori din tara partenera. Din cate am inteles, aceasta va fi Germania, deci va puteti astepta la rauri de Riesling prin zona.

In mare, cam acestea sunt principalele repere ale festivalului Provino. Va voi tine la curent cu noutati de cate ori va fi cazul. Eu nu pot decat sa le urez succes organizatorilor si sper ca astfel de evenimente sa apara din ce in ce mai des in tara noastra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp