"Primavara in Rose" by Vinul.Ro

joi, 12 mai 2011


In perioada 14 - 22 mai, Vinul.Ro organizeaza ,, Primavara in Rose’’, un proiect care implica inscrierea unor vinuri si spumante rose, care vor fi vandute la preturi speciale, atat la pahar cat si la sticla. Mai multe terase din Capitala vor fi imbracate in roz si vor avea meniuri speciale cu vinurile inscrise.
Scopul organizarii acestui eveniment este de a educa consumatorul de vin dar si de a-l informa cu privire la acest produs. Astfel, pe durata celor noua zile, clientii vor avea ocazia sa afle cum se produce vinul rose, cum se consuma si cu ce fel de mancare poate fi asociat.
La prima editie a acestui proiect vor fi prezenti producatori de top precum Cramele Recas cu Sole Rose si Syrah Rose Planeta si Crama Oprisor cu Rose Caloian, dar si importatori Heinrig Distribution: Grenache Rose Gallo si Freixenet Cordon Rosado Seco, Lerida: Cinsault & Grenache Rose JP Chenet; Rose Sogrape Mateus; Calvet Rose D’Anjou; Rose spumant Mateus si Sparkling Rose JP Chanet si nu in ultimul rand, Directa Marketing&Comunicare: Rosado Vina Tobia.
Organizatorii promit clientilor multe premii si momente surpriza, mai ales daca se vor accesoriza cu macar un detaliu roz in tinuta lor.
Terasele partenere sunt: Charme – str Smardan, Margo – str Lipscani, Caffe Tabiet – str Avrig si Maccheroni – str Smardan.
Evenimentul ,,Primavara in rose,, este primul de acest tip, organizat pentru prima oara in Romania de care Vinul.ro pentru promovarea culturii vinului si modului de viata asociat acestui produs.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp