tag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post5926717014624716781..comments2023-10-29T11:40:04.172+02:00Comments on Vinul si Pasiunea: 10? Da, bai, minim 10! M-ai inteles?Ciprianhttp://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-31128127102656733312010-08-30T16:05:59.930+03:002010-08-30T16:05:59.930+03:00Se poate, de ex. la Nachbil ne-a asteptat d-na Bru...Se poate, de ex. la Nachbil ne-a asteptat d-na Brutler, sotia lui Johann Brutler (vinificator) si mama lui Edgar Brutler (de asemenea vinificator la aceeasi crama). Intrucat e o afacere de familie, e destul de clar despre ce se vorbeste seara la cina, sau duminica la pranz, asa ca d-na Brutler chiar daca nu e direct implicata in procesul de vinificatie cunoastea indeaproape toate etapele si ne-a raspuns la toate intrebarile pe care i le-am adresat. Asa ca nu e musai sa stai de vorba cu vinificatorul sau cu specialistul cramei. Intr-adevar e foarte bine daca ai ocazia sa-l prinzi la crama, in plus, poti sa-i transmiti direct opinia ta relativ la vinurile pe care le-a creat. Dar nu asta e scopul enoturismului.Bogdan Bocsehttps://www.blogger.com/profile/18277455429109803914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-34450018854028384722010-08-29T18:16:23.437+03:002010-08-29T18:16:23.437+03:00Bineinteles ca se poate face asta, dar comoditatea...Bineinteles ca se poate face asta, dar comoditatea e prea mare; de fapt este vb de nepasare. Dupa povestea lui Bogdan de mai sus, la altii se poate.<br /><br />Si dragutii nostri producatori ar trebui sa priveasca fiecare vizitator ca un potential client; dar la noi se practica inca marketingul de duzina, la propriu chiar.<br /><br />Si multam pt vizita, te mai astept :)Ciprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-31037102802628884772010-08-26T18:55:41.058+03:002010-08-26T18:55:41.058+03:00Cica exista o explicatie! Am intrebat si eu, de ce...Cica exista o explicatie! Am intrebat si eu, de ce minim 10 persoane? Raspunsul a fost ca un enolog (sau oenolog), nu poate sa-si piarda timpul doar cu o persoana sau doua. Acum, teoretic ar avea dreptate. dar ma intreb, oare nu poate fi instruita o persoana, nu asa de importanta ca enologul, care sa poata insoti, la o adica, si un grup mai mic? parerea mea este ca trebuie sa dai dovada de bunavointa. Restul nu mai conteaza.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-29791496928864815952010-08-25T15:57:47.126+03:002010-08-25T15:57:47.126+03:00Io-s pe antibiotice :))Io-s pe antibiotice :))Ciprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-54692989032685155772010-08-25T15:45:39.424+03:002010-08-25T15:45:39.424+03:00Eh, glumeam şi io! Că-s cu chef! Noi nu degustăm n...Eh, glumeam şi io! Că-s cu chef! Noi nu degustăm nimica azi? ;))Onofre B.https://www.blogger.com/profile/10655635119829487466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-13135417371836009152010-08-25T15:00:37.181+03:002010-08-25T15:00:37.181+03:00Onofre, de-ar fi portarii adevarata problema :DOnofre, de-ar fi portarii adevarata problema :DCiprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-68405159647327604532010-08-25T14:54:26.760+03:002010-08-25T14:54:26.760+03:00Eh, acuma şi voi! Ce-aţi vrea? Portarii ăia de la ...Eh, acuma şi voi! Ce-aţi vrea? Portarii ăia de la noi pun pariu că n-au mai mult de două-trei clase, deci n-ar şti ce să spună despre vin, despre cramă, despre regiune, despre soiuri, despre celelalte treburi, aşa că se aşteaptă să vie măcar 10 persoane să-ncingă de-un chef, sau măcar de-o şeptică!Onofre B.https://www.blogger.com/profile/10655635119829487466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-27654891652323403422010-08-25T14:43:02.625+03:002010-08-25T14:43:02.625+03:00Stiu, Bogdan, dar noi ne facem datoria si semnalam...Stiu, Bogdan, dar noi ne facem datoria si semnalam. Mai mult nu putem realiza si sunt constient de asta. Lasa ca ramanem cu traditia milenara in ale vinului...Ciprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-79296280371947647532010-08-25T14:40:32.481+03:002010-08-25T14:40:32.481+03:00Indiferent de reactia noastra (a mea, a ta, a prie...Indiferent de reactia noastra (a mea, a ta, a prietenului tau), modul in care proprietarii cramelor inteleg turismul viticol va ramane la fel. Imi aduc aminte de o excursie la Eger (Ungaria) cand ajunsi in fata Muzeului Vinului am constatat ca ne aflam mult peste ora la care s-a inchis (ora 21 fata de ora 19). Portarul ne-a deschis, ne-a prezentat crama, ne-a plimbat prin toate cotloanele, ne-a vorbit despre vinurile din zona si despre ce alte vinuri mai adaposteste pivnita. La final am cerut sa ne deschida o sticla de vin pe care am servit-o la fata locului. Eram 4 persoane.Bogdan Bocsehttps://www.blogger.com/profile/18277455429109803914noreply@blogger.com