tag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post2620408146372599824..comments2023-10-29T11:40:04.172+02:00Comments on Vinul si Pasiunea: Leat 6500 Cabernet Sauvignon-Merlot, M1 AtelierCiprianhttp://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-55231167489841717072014-07-19T02:37:39.538+03:002014-07-19T02:37:39.538+03:00Adevaratele vinuri sunt cele de casa. Fara chimica...Adevaratele vinuri sunt cele de casa. Fara chimicale si toate minunile farmaceutice, vita de vie stropita de x-ori, se poate si altfel(vizitati Uruguay-ul) Cine nu este de acord cu ceea ce afirm-sa traga o betie cu vin comercial si una cu cel de casa:))) Am vizitat un producator italian, tot ceea ce produce vinde in china dar pt consumul personal si al familie-are in gradina 4 randuri pe care le lucreaza traditional, fara ingrasaminte si ierbicide si nici nu foloseste sulf , foloseste baloane de sticla, face cam 200L. De aceea generatia de 80-90 ani este fier iar cea care urmeaza este praf. Se spune ca daca se consuma putin e ok-dar chimicul isi face efectul in timp, putin cate putin. Clar, cine este interesat de ceea ce spun acum, in nici un caz producatorii care umbla dupa profit-VINUL ADEVARAT SE FACE CU PASIUNE SI PT CA ARE O VIATA, RELATIV SCURTA( CONTRAR OPINIEI GENERALE)DOAR 5 % DIN STRUGURI SE PRETEAZA LA O I NVECHIRE DE MAI MULT DE 3 ANI., SI ASTA PANA LA 5-6 ANI CEL MULT-MA REFER LA VINUI ORGANICE %%%% SA FIE VINUL BUN SI ZIUA DE DUPA CHEF UNA MINUNATA:))Anonymousnoreply@blogger.com