tag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post1843746388310080119..comments2023-10-29T11:40:04.172+02:00Comments on Vinul si Pasiunea: Dessert Stirbey 2011Ciprianhttp://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-30709023788423071402013-03-20T15:03:41.152+02:002013-03-20T15:03:41.152+02:00Acum putem sa suspectam orice si pe oricine. Am ba...Acum putem sa suspectam orice si pe oricine. Am baut destule dulci la viata mea si nu mi s-a parut ca acesta ar avea zahar adaugat. Crede-ma, senzatia artifiala rezultata dintr-o astfel de practica, se simteCiprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-27559999535192165322013-03-20T12:30:48.198+02:002013-03-20T12:30:48.198+02:00De-clasificarea intentionata ridica suspiciuni in ...De-clasificarea intentionata ridica suspiciuni in privinta acestui vin, tocmai pentru ca legea spune ca la "vin de masa" poti face fara probleme cele doua magarii: adaos de zahar si combinarea cu vin de orice alta provenienta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-23893700581772461322013-03-19T00:11:22.205+02:002013-03-19T00:11:22.205+02:00cu adaosul de zahar nu stiu ce sa spun, nu cred ca...cu adaosul de zahar nu stiu ce sa spun, nu cred ca asta influenteaza clasificarea. Cel mai cunoscut exemplu este al super toscanelor, multa vreme clasificate drept vinuri de masa si asta dintr-un singur motiv: nu indepineau criteriile privind procentele de soiuri in cupajCiprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-62703024318002355342013-03-18T23:11:18.168+02:002013-03-18T23:11:18.168+02:00Sau arealele...
Sau adaosul de zahar...
Sau arealele...<br />Sau adaosul de zahar...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-48781177205790968292013-03-18T11:57:45.495+02:002013-03-18T11:57:45.495+02:00Anonim, aici cred ca producatorul te poate lamuri ...Anonim, aici cred ca producatorul te poate lamuri cel mai bine. De obicei, acest gen de clasificare are legatura cu arealul din care provin strugurii. Daca acesta nu se incadreaza in vreun DOC, se apeleaza la astfel de trepte de clasificare. Ciprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7999443916429200722.post-17713864757900883962013-03-15T17:15:11.213+02:002013-03-15T17:15:11.213+02:00Ne puteti explica incadrarea in categoria Vin de M...Ne puteti explica incadrarea in categoria Vin de Masa?Anonymousnoreply@blogger.com