Funny: Lacrima lui Ovidiu 5

marți, 15 mai 2012

Ieri, intr-un acces de plictiseala acuta, am facut un rond in Carrefour-ul local. La sectiunea de vinuri, imi pica ochii pe o oferta speciala pentru Lacrima lui Ovidiu 5. Ma gandeam la cine stie ce pret de rupe norii, dar cand colo ce sa vezi: 28 lei/sticla!

Bai, mi-am zis, m-am salbaticit atat de mult incat nu mai sunt la curent cu miscarile de preturi pentru vinurile noastre? Pai pe asta il puteam gasi acum vreo 2 ani si cu 15 lei. What the fuck? S-a dublat pretul intre timp, scurt pe doi.

De ce?

In primul rand pentru ca se poate, ca doar traim intr-o tara minunata. Mai incolo avem cresterea Euro, cresterea facturilor la gaze, curent, gunoi, aerul din atmosfera, etc.

Sper ca Babanu sa ramana totusi la pretul decent de acu'...

7 comentarii:

George Mitea spunea...

Sa-ti dea lacrimile, ce mai:)

Ciprian spunea...

de ras, eventual :))

Dan spunea...

Pfiuu..si eu care credeam ca ai scris si tu un review cap coada..:))

Disappointed..:((

p.s. Fata de Grasa 300 e totusi ieftin...:)))

Ciprian spunea...

Off, mai Dane, pai cand au fost recenzii la rubrica funny? :)

ehh, sunt 2 vinuri complet diferite totusi: Grasa 300 de bate cu Tokay si Sauternes :D

Dan spunea...

Corect, dar politica de pret vad ca e cam aceeasi..:)Nu ar fi interesant sa ne spuna Murfatlar ca a fost un an prost si e mai putin vin si de aia sa scumpit? Ca s-a pus mai putin la invechit acum 5 ani..:)

Ciprian spunea...

pai asta-i problema in cazul de fata, nu exista un vintage sa pot spune si eu clar daca merita sau nu saltul asta la pret :)

In ritmul asta, ajunge la nivelul unor Tawny ports gen Borges sau Quinta do Portal

Anonim spunea...

SUPER VIN LACRIMA LUI OVIDIU !

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp